Aandeelhouders Storm CV ontvangen opnieuw dividend van 5 %

Storm CV blijft de energiecoöperatie met het hoogste dividendrendement in België

Voor het achtste jaar op rij keert energiecoöperatie Storm CV een dividend uit van 5% aan haar coöperanten. Dat besliste de algemene vergadering op zaterdag 14 mei.

Via de energiecoöperatie Storm CV kunnen omwonenden van de Storm-windparken rechtstreeks participeren in het windpark in hun gemeente. 3.829 omwonenden maakten al van die mogelijkheid gebruik. Zij brachten samen € 9.493.250 euro aan kapitaal in, dat werd geïnvesteerd in de windturbines van Storm.

Deze investering levert de coöperanten nu opnieuw een dividend van 5% op. Sinds de oprichting van de coöperatie in 2014 heeft Storm CV elk jaar een stabiel dividend van 5% uitgekeerd. Het is daarmee de energiecoöperatie met het hoogste dividendrendement in België.

Storm baat 43 operationele windturbines uit in Vlaanderen en heeft het geïnstalleerd vermogen van haar windturbines op een jaar tijd verdubbeld tot 166 MW.

De jaarrekening en het jaarverslag van Storm CV zijn online te vinden op www.storm.be.

Eveline D.Milonas

Communication Manager

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be