De coöperatieve Storm keert opnieuw 5% dividend uit

6e algemene vergadering Storm CV gaat voor het eerst digitaal door

Op zaterdag 4 juli 2020 vond de Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV plaats. Voor het eerst in de geschiedenis van de coöperatieve ging de Algemene Vergadering via digitale weg door. De coöperanten konden op voorhand stemmen over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2019.

De Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV vindt traditiegetrouw plaats op de tweede zaterdag van mei. Door de Covid 19-pandemie werd deze uitgesteld naar begin juli. De coöperanten van Storm CV werden gevraagd om hun stem voor aanvang van de vergadering via brief of via digitale weg uit te brengen. De resultaten van de stemming werden vandaag gepresenteerd. 

Voor het zesde opeenvolgende jaar werd de uitkering van een dividend van 5% goedgekeurd.

Storm CV telt op vandaag 3.209 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Desselgem, Meer, Dilsen-Stokkem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Melsele, Pelt en de Haven van Gent. Zij brachten samen € 7.731.625 aan kapitaal in. Storm CV investeert die gelden rechtstreeks in de windparken van Storm.

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de Storm-windparken te participeren via Storm CV. Eén aandeel in de coöperatie kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen.

De jaarrekening en het jaarverslag van Storm CV zijn online te vinden op www.storm.be.

Eveline D.Milonas

Storm Management NV

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be