Energiecoöperatie Storm CV keert voor 7e jaar op rij 5% dividend uit

Algemene vergadering Storm CV gaat opnieuw digitaal door

Voor het zevende jaar op rij keert energiecoöperatie Storm CV een dividend uit van 5% aan haar coöperanten. Dat besliste de algemene vergadering op zaterdag 8 mei.

Via de energiecoöperatie Storm CV kunnen omwonenden van de Storm-windparken rechtstreeks participeren in het windpark in hun gemeente. 3.429 omwonenden maakten al van die mogelijkheid gebruik. Zij brachten samen 8.363.000 euro aan kapitaal in, dat werd geïnvesteerd in de windturbines van Storm.

Storm baat 34 operationele windturbines uit in Vlaanderen. Het bedrijf heeft daarnaast 17 bijkomende windturbines in aanbouw, die in de loop van de volgende 18 maanden operationeel zullen worden.

De jaarrekening en het jaarverslag van Storm CV zijn online te vinden op www.storm.be.

Eveline D.Milonas

Communication Manager

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be