Omwonenden kunnen participeren in het Storm-windpark in Melsele

Inschrijvingen open tot eind november

Antwerpen / Melsele – Nog tot en met vrijdag 30 november kunnen de inwoners van Beveren zich inschrijven voor de bewonersparticipatie van het Storm-windpark in Melsele.

Het Storm-windpark is gelegen ten zuiden van de E34 (provincie Oost-Vlaanderen). De bouw van het windpark is gestart in het voorjaar van 2018. Ongeveer een jaar zal later het windpark operationeel zijn en voldoende groene stroom produceren om te voorzien in het jaarverbruik van zo'n 5.100 gezinnen.

Bewonersparticipatie via de coöperatieve Storm

Nog tot en met vrijdag 30 november kunnen de inwoners van Beveren zich inschrijven op aandelen van de coöperatieve Storm CVBA en zo te delen in de winsten.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen. De coöperatieve investeert die opbrengsten in het Storm-windpark in Melsele.

Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%. Verder kunnen de coöperanten groene stroom afnemen aan een gunsttarief.

Storm CVBA telt op dit moment in totaal 2361 coöperanten voor de Storm-windparken in Wachtebeke, Maasmechelen, Westerlo, Wielsbeke, Geel, Desselgem, Meer, Dilsen-Stokkem, Haven Gent, Lokeren, Zandvliet en Minderhout.

Alle documentatie ronde de bewonersparticipatie is online te vinden op www.storm.be

Over windpark Melsele

Het Storm-windpark in Melsele bestaat uit 3 windturbines met een elektrisch vermogen van 2 MW. Ze zijn goed voor een jaarlijkse productie van 17.500 MWh aan groene stroom, het equivalent van het jaarverbruik van 5.100 gezinnen. Het windpark zal in het voorjaar van 2019 operationeel zijn.

Gedetailleerde informatie over het Storm-windpark in Melsele vindt u via deze link: https://www.storm.be/nl/windpark/melsele. 

- einde -

Meer info

Eveline D.Milonas, PR & Communicatie
T.:            03/210 07 06
M.:          0491/72 06 67
E.:            eveline.d.milonas@storm.be

Het persbericht en afbeeldingen vindt u op: http://pers.storm.be

Disclaimer

De aandelen worden enkel aangeboden door Storm CVBA aan bepaalde particuliere beleggers in België. Meer informatie over de aanbieding, met inbegrip van belangrijke risico’s en voorwaarden van de aanbieding, is te vinden in de informatienota. De informatienota kan worden geraadpleegd op de website van Storm (www.storm.be).

Eveline D.Milonas

Storm Management NV

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be