Opnieuw dividend van 5% voor de coöperanten van Storm CVBA.

Opnieuw dividend van 5% voor de coöperanten van Storm CVBA.

De coöperatie Storm CVBA keert aan haar coöperanten een dividend uit van 5%.

Op zaterdag 11 mei 2019 vond de Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CVBA plaats in het buurtcentrum Sint-Anneke Centrum op Linkeroever te Antwerpen. De aandeelhouders konden er stemmen over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2018.

Storm CVBA telt op vandaag 2868 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Desselgem, Meer, Dilsen-Stokkem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Melsele en de Haven van Gent. Zij brachten samen € 6.804.625 aan kapitaal in. Storm CVBA investeert die gelden rechtstreeks in de windparken van Storm.

Deze investering levert de coöperanten nu een dividend van 5% op.

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de Storm-windparken te participeren via Storm CVBA. Eén aandeel in de coöperatie kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen.

De jaarrekening en het jaarverslag van Storm CVBA zijn online te vinden op www.storm.be.

Contacteer ons
Eveline D.Milonas Storm Management NV
Eveline D.Milonas Storm Management NV
Over Storm

Storm is een Belgische windparkontwikkelaar. De belangrijkste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA, PMF Infrastructure Fund NV, ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV, Black Swan NV en Clean Energy Invest CVBA. Omwonenden kunnen participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CVBA.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Storm
Katwilgweg 2
2050 Antwerpen