Storm CVBA keert dividend van 5% uit aan coöperanten.

Antwerpen - De coöperatie Storm CVBA keert aan haar coöperanten een dividend uit van 5%. 

Op zaterdag 9 mei vond de allereerste Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CVBA plaats in de kantoren van Storm te Antwerpen. De aandeelhouders konden er stemmen over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2014.

Storm CVBA telt op vandaag 1037 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo en Geel. Zij brachten samen € 2.146.875 aan kapitaal in. Storm CVBA investeert die gelden rechtstreeks in de windparken van Storm.

Deze investering levert de coöperanten nu een dividend van 5% op.

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de Storm-windparken te participeren via Storm CVBA. Eén aandeel in de coöperatie kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen.

Nog tot en met 23 mei 2015 kunnen inwoners van Waregem en Wielsbeke zich inschrijven om via Storm CVBA te participeren in het Storm-Windpark van Desselgem, dat later dit jaar gebouwd wordt.

De jaarrekening en het jaarverslag van Storm CVBA zijn online te vinden op www.storm.be/av.

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be