Storm-windpark Wielsbeke: iedereen welkom op de open werf, zondag 18 mei van 11u tot 16u

Antwerpen/Wielsbeke – Eind vorig jaar startte de bouw van het Storm-windpark in Wielsbeke. Intussen staan de masten van de drie windturbines er grotendeels, en start op dit moment de bouw van de rotors. Zondag 18 mei zijn alle geïnteresseerden welkom om de werf te bezoeken tussen 11u en 16u.

Het windpark, gelegen op de industriezone D’Hooie, zal bestaan uit 3 windturbines met een mast van 105 meter en wieken van 40 meter lang.

“Het is best indrukwekkend om een windturbine en de onderdelen van dichtbij te zien, dus we willen iedereen graag die kans bieden”, vertelt projectleider Filip Léonard van Storm. “Daarom organiseren we zondag 18 mei een open werf voor inwoners uit de streek en alle andere geïnteresseerden.”

Het bezoeken van de werf is mogelijk zondag 18 mei tussen 11u en 16u. De werf is gelegen op de industriezone D’Hooie in Wielsbeke. Er is gratis fietsenstalling en autoparking voorzien in de Hooiemeersstraat. 

Over windpark Wielsbeke
De drie Storm-windturbines in Wielsbeke hebben een gezamenlijk elektrisch vermogen van 6,90 MW. Ze zijn goed voor een jaarlijkse productie van 13.800 MWh aan groene stroom, het equivalent van het jaarverbruik van 3.930 gezinnen. Het windpark zal tegen de zomer operationeel zijn.

- einde -

Meer info
Goedele Soetemans, PR & Communicatie
T.:        03/210 07 20
M.:       0494/16 53 78
E.:        goedele.soetemans@storm.be
 

Praktisch:

Locatie van de open werf: Industriezone D’Hooie, Hooiemeersstraat in Wielsbeke.
 

 

Over Storm

Storm ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op land in België. Het bedrijf heeft een vijftigtal windturbines operationeel of in aanbouw. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA., PMV NV (en verwante vennootschappen), Clean Energy Invest CVBA en Black Swan NV (en verwante vennootschappen). Lokale besturen die dat willen, kunnen mee aandeelhouder worden van de windparken van Storm. Omwonenden kunnen rechtstreeks participeren in de Storm-windparken via de coöperatieve Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Neem contact op met

Borsbeeksebrug 22 2600 Antwerpen

03 210 07 20

info@storm.be

www.storm.be