Storm-windpark Wielsbeke: iedereen welkom op de open werf, zondag 18 mei van 11u tot 16u

Antwerpen/Wielsbeke – Eind vorig jaar startte de bouw van het Storm-windpark in Wielsbeke. Intussen staan de masten van de drie windturbines er grotendeels, en start op dit moment de bouw van de rotors. Zondag 18 mei zijn alle geïnteresseerden welkom om de werf te bezoeken tussen 11u en 16u.

Het windpark, gelegen op de industriezone D’Hooie, zal bestaan uit 3 windturbines met een mast van 105 meter en wieken van 40 meter lang.

“Het is best indrukwekkend om een windturbine en de onderdelen van dichtbij te zien, dus we willen iedereen graag die kans bieden”, vertelt projectleider Filip Léonard van Storm. “Daarom organiseren we zondag 18 mei een open werf voor inwoners uit de streek en alle andere geïnteresseerden.”

Het bezoeken van de werf is mogelijk zondag 18 mei tussen 11u en 16u. De werf is gelegen op de industriezone D’Hooie in Wielsbeke. Er is gratis fietsenstalling en autoparking voorzien in de Hooiemeersstraat. 

Over windpark Wielsbeke
De drie Storm-windturbines in Wielsbeke hebben een gezamenlijk elektrisch vermogen van 6,90 MW. Ze zijn goed voor een jaarlijkse productie van 13.800 MWh aan groene stroom, het equivalent van het jaarverbruik van 3.930 gezinnen. Het windpark zal tegen de zomer operationeel zijn.

- einde -

Meer info
Goedele Soetemans, PR & Communicatie
T.:        03/210 07 20
M.:       0494/16 53 78
E.:        goedele.soetemans@storm.be
 

Praktisch:

Locatie van de open werf: Industriezone D’Hooie, Hooiemeersstraat in Wielsbeke.
 

 

Contacteer ons
Over Storm

Storm is een Belgische windparkontwikkelaar. De voornaamste stakeholders van Storm zijn TINC Comm.VA, PMF Infrastructure Fund NV, Clean Energy Invest CVBAParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV en Black Swan NV.

Omwonenden kunnen participeren in de Storm-windparken en groene stroom afnemen aan een voorkeurstarief via de coöperatieve vennootschap Storm CV.

Voor meer informatie, surf naar www.storm.be.

Storm
Borsbeeksebrug 22
2600 Antwerpen